Biografija

Maja Habajec

Rođena sam i školovana u Zagrebu (CRO), gdje stječem formalno zvanje ing. elektrotehnike i IT-a. Živim i radim na relaciji Hrvatska-Srbija, gdje sam udana.

Oduvijek me privlačilo naučavanje prirodnih zakona pa time i prirode čovjeka i međuljudskih odnosa. Danas više ne mogu niti zamisliti pogled na životna pitanja bez da ih provučem kroz prizmu sistemskih zakonitosti – zakonitosti Ljubavi, zakonitosti Života.

Sa sistemskim konstelacijama prvi put se susrećem 2014.g. u udruzi Konstelacija (Zagreb, CRO). Od tada, kontinuirano kroz rad udruge i po programu edukacije, pod mentorstvom Alemke i Maxa Dauskardt, stječem višegodišnje iskustvo bivanja u Polju. Kao aktivni član udruge Konstelacija, sudjelujem u radu i aktivnostima promicanja sistemskih konstelacija u regiji.

Na svom konstelatorskom putu, u organizaciji ISCA-e, imala sam također prilike upoznati se i s radom mnogih drugih istaknutih konstelatora, iz raznih oblasti, kao što su: Marianne Franke, Stephanie Hartung, Stephen Hauser, Anngwyn St. Just, Cecilio Fernandez i mnogi dr.

Maja Habajec; sistemske konstelacije; konstelacije; Udruga Konstelacija

Učenje o sistemskim konstelacijama, koje sam primila od svojih učitelja, slijedi direktnu liniju Berta Hellingera, začetnika ove iskustvene metode. U skladu s time, u radu sa sistemskim konstelacijama, vodim se fenomenološkim pristupom uz poštivanje zakonitosti pomaganja. Također, pridržavam se konstelatorske etike.

Vodim iskustvene radionice sistemskih konstelacija u Hrvatskoj (Zagreb) i Srbiji (Šabac). Po vašem pozivu, rado ću se odazvati održavanju sistemskih konstelacija i na nekom drugom mjestu.

Ako imate potrebu i želju da na neko od svojih životnih pitanja zajedno pogledamo na konstelacijski način individualno ili ste zainteresirani za sudjelovanje na konstelacijama u grupi bilo kao promatrač, predstavnik ili za rad na vlastitom pitanju, slobodno me kontaktirajte!

Za više sadržaja o sistemskim konstelacijama, zaprati IG profil konstelacije_pokreti_duse na kojem redovito objavljujem osvrte na razne dinamike iz sistemske perspektive:

You cannot copy content of this page