Biografija

Maja Habajec

Rođena sam i školovana u Zagrebu (RH), gdje stječem formalno zvanje ing. elektrotehnike i IT-a. Živim i radim na relaciji Hrvatska-Srbija, gdje sam udana.

Oduvijek me privlačilo naučavanje prirodnih zakona pa time i prirode čovjeka i međuljudskih odnosa. Danas više ne mogu niti zamisliti pogled na životna pitanja bez da ih provučem kroz prizmu sistemskih zakonitosti – zakonitosti Ljubavi, zakonitosti Života.

Sa sistemskim konstelacijama prvi put se susrećem 2014.g. u Udruzi Konstelacija (Zagreb, RH). Od tada, kontinuirano kroz rad udruge i po programu edukacije, pod mentorstvom Alemke i Maxa Dauskardt, stječem dugogodišnje iskustvo bivanja u polju.

Kao član Udruge Konstelacija, aktivno sudjelujem u radu ostvarujući ciljeve udruge, kroz različite aktivnosti promicanja sistemskih konstelacija po Bertu Hellingeru.

Maja Habajec; sistemske konstelacije; konstelacije; Udruga Konstelacija

Beskrajno sam zahvalna svojim učiteljima, koji su mi kroz konstelacije, prije svega, omogućili dobivanje uvida i razrješavanje vlastitih sistemskih upletenosti u svom obiteljskom sistemu i dalje, prenijeli učenje o metodi sistemskih konstelacija, onako kako su ga primili, po direktnoj liniji začetnika ove iskustvene metode – Berta Hellingera.

U organizaciji ISCA-e i višednevnih seminara održanih u Hrvatskoj, imala sam također prilike upoznati se i s radom mnogih drugih istaknutih gostujućih konstelatora kao što su: Marianne Franke, Stephanie Hartung, Stephen Hauser, Anngwyn St. Just, Cecilio Fernandez i mnogi dr.

Produbljujući svoje iskustvo, kontinuiranim sudjelovanjem na radionicama i edukativnim modulima konstelacija, s vremenom je otvorilo put kojim moja duša s radošću putuje – u službi života, kao konstelator; stavljajući se tako na raspolaganje svim tragaocima za mirom i mudrošću kroz razrješenje sistemskih povreda u duši.

U sistemskim konstelacijama, vodim se fenomenološkim pristupom uz poštivanje zakonitosti pomaganja i pridržavanja konstelatorske etike.

Ako si privučen da na svoje životno pitanje zajedno pogledamo i potražimo razrješenje na sistemskoj razini, rezerviraj svoje mjesto u grupi (uživo ili online) u narednom periodu ili zakaži termin za individualne konstelacije online.

Iskustvene radionice sistemskih konstelacija uživo dostupne su za sad u Hrvatskoj (Zagreb, Istra) i Srbiji (Šabac).

Po vašem pozivu, rado ću se odazvati održavanju radionice i na nekom drugom mjestu (uživo ili online).

You cannot copy content of this page